Mexicansk mat er med årene blitt mer norsk enn kjøttkaker, og ikke vet jeg hvor mange tonn tortillas av hvete, mais og fullkorn som selges årlig, men lite er det ikke. Restauranter med tex-mex-meny er det også en del av, og godt er det for oss elskere av quesadillas, tacos, fajitas, burritos, og nachos.
Men altså til tross for det voldsomme tortilla-konsumet, er det faktisk fremdeles så godt som umulig å få tak i ett av de viktigste "hjelpemidlene" for å nyte fajitas skikkelig, nemlig en tortillavarmer slik du får på restaurant.
I en tortillavarmer kan man varme tortillaene og oppbevare dem gjennom måltidets varighet, uten fare for at tortillaene blir tørre eller kalde. De er ofte laget i et lett og ikke-varmeledende materiale, slik at de enkelt kan sendes rundt bordet.
En ren og skjær nødvendighet som løfter måltidet.
Et raskt søk på Amazon.com gir søkkevis med treff, de billigste ned i 7 dollar. Hva så med norske forhandlere?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar